Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

AGROMEHANIKA d.d.
Hrastje 52a, 4000 Kranj
Telefon: 
(04) 237 13 00
E-pošta: sales@agromehanika.si

 
 
 

Traktor TRX/TX Ergit S

Traktor TRX/TX Ergit S
 
 • TRX 7800 S - oranjeTraktorji TRX/TX 7800 S so specialni kmetijski traktorji z štirimi enakimi kolesi kolesi. S prenovljenim dizajnom ponujajo uporabnikom tako atraktiven videz, kot večje delovno udobje. Traktorji TRX/TX 7800 S so vstopni model v seriji profesionalnih traktorjev Antonio Carraro in  predstavljajo zmogljiv in udoben delovni stroj.

 • Varnostni okvir - TRX 7800 STraktorji TRX/TX 7800 S so primerni za kmetovanje v vseh slovenskih regijah, od Primorske, do Prekmurja. Poglavitne prednosti so še: nizko težišče, kompaktna struktura, izredna okretnost in možnost delovanja na težko dostopnih terenih. Poleg v kmetovanju se jih uporablja v javnih službah, komunalnih delih, večjih športnih centrih. Omogočajo delo skozi celo leto.

 

 • V izvedbi TX 7800 S prTX 7800 S - golfedstavljajo ne-reverzibine traktorje in so primerni za manj zahtevne uporabnike, ki pa želijo kljub temu izkoristiti prednosti traktorja z enakimi kolesi. So izjemno gibljivi in stablni in priljubljeni med številnimi uporabniki.

 

 • TRX 7800 S - ReverzibilnostV izvedbi TRX 7800 S predstavljajo reverzibine traktorje, ki omogočajo delo v obeh smereh vožnje. Še posebej so priljubljeni za dela, ki zahtevajo večjo preglednost nad priključkom in podlago, ki jo obdelujete. Na primer v primeru košnje, uporabe viličarja, drobilca ali snežne freze.

 

Traktorji TGF 7800 S so opremljenu z zmogljivimi dizelskimi motorji proizvajalcev Yanmar.

 • MotorNa voljo so motorji:
  TGF 7800 S
  - Yanmar (52kW / 71 KM)
 • Motorji Yanmar so znani kot varčni in ustrezajo zadnjim emisijskim standardom.
 • Motorji so 4-valjni, z neposrednim vbrizgom goriva, z vgrajenim stabilizatorjem in vodno hlajeni.
 • Maksimalen navor 236 Nm @ 1600 o/min.
 • Rezervoar ima prostornino 60 l, zato vas med celodnevnim delom ne bo skrbelo, da bi ostali brez goriva.


Menjalnik TRX 7800 S32 stopenjski menjalnik
Menjalnik je 32 stopenjski (16 naprej + 16 nazaj), s sinhroniziranim invertorjem in ponuja celovit nabor prestavnih razmerij v obeh smereh vožnje, za izbiro optimalne moči in varčevanje z gorivom.

 

Šasija ACTIOInovativna šasija ACTIOTM
Šasija ACTIOTM je zaščitena rešitev podjetja Antonio Carraro. Edinstvena inovacija omogoča bočno oscilacijo prednje osi traktorja in tako zagotavlja stabilnost in stalen oprijem

Zapora diferenciala

Bočni reduktorji in zapora diferenciala
Traktor je opremljen s prednjimi in zadnjimi bočnimi reduktorji. Zapora diferenciala je hidravlična, možen pa je vklop sprednjega in zadnjega diferenciala ali le zadnjega diferenciala. Mogoč je tudi hidravlični izklop pogona na prednjih kolesih.

 

RGS reverzibilnostReverzibilnost

Traktorji TRX 7800 S so opremljeni z zaščitenim sistemom RGSTM, ki je blagovna znamka podjetja Antonio Carraro.


TRX 7800 S - VolanVolan
Krmiljenje je hidravlično, s prioritetnim ventilom in poteka s pomočjo dveh dvosmernih hidravličnih cilindrov.


Zavore in sklopka
Delovne zavore traktorja so diskaste in so nameščene v oljni kopeli na prednji in zadnji osi. Zadnji zavori sta neodvisni. Vklop je hidravlično aktiviran.
Parkirna zavora je jermenskega tipa na gredi.

TRX 7800 S - Kabina StarlightKabina STARLIGHT je originalna, homologirana kabina Antonio Carraro. Je zaprtega tipa, postavljena na Silent Block (protivibracijski sistem) in omogoča odlično preglednost med delom s traktorjem. Ima vgrajeno številno opremo za delo in udobke, kot tudi prezračevalni sistem s klimatsko napravo. Na zahtevo kupca je opremljena s karbonskim filtrom zraka.
 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

Podobni produkti

 
 
 
 
 
 


Facebook   Youtube