Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

AGROMEHANIKA d.d.
Hrastje 52a, 4000 Kranj
Telefon: 
(04) 237 13 00
E-pošta: sales@agromehanika.si

 
 
 

Traktor TGF Ergit S

Traktor TGF Ergit S
 

TGF 7800 S - OranjeTraktorji TGF serije S so nereverzibilni traktorji z večjimi zadnjimi kolesi. S prenovljenim dizajnom ponujajo uporabnikom tako atraktiven videz, kot večje delovno udobje. Traktorji TGF S so vstopni model v seriji profesionalnih traktorjev Antonio Carraro in  predstavljajo zmogljiv in udoben delovni stroj.

TGF 7800 S - ozki prehodiPrimerni so za kmetovanje v vseh slovenskih regijah, od Primorske, do Prekmurja. Poglavitne prednosti so še: nizko težišče, kompaktna struktura in večja zadnja kolesa, ki omogočajo lažje manevriranje v utesnjenih terenih.

TGF 7800 S - ŠkropljenjePosebej priljubljeni so med uporabniki v sadjarstvu in vinogradništvu saj se zlahka gibljejo v ozkih prehodih med drevjem in trtami. Širok nabor pnevmatik omogoča nastavljanje delovne širine od 133 cm dalje.

 

 

Traktorji TGF 7800 S so opremljenu z zmogljivimi dizelskimi motorji proizvajalcev Yanmar.

 • MotorNa voljo so motorji:
  TGF 7800 S
  - Yanmar (52kW / 71 KM)
  TGF 9400 S - Yanmar (64kW787KM) - TURBO
 • Motorji Yanmar so znani kot varčni in ustrezajo zadnjim emisijskim standardom.
 • Motorji so 4-valjni, z neposrednim vbrizgom goriva, z vgrajenim stabilizatorjem in vodno hlajeni.
 • Maksimalen navor 236 Nm @ 1600 o/min (TGF 7800 S) in 380 @ 1000 (TGF 9400 S).
 • Rezervoar ima prostornino 60 l, zato vas med celodnevnim delom ne bo skrbelo, da bi ostali brez goriva.

TGF 7800 S - menjalnik32 stopenjski menjalnik
Menjalnik je 32 stopenjski (16 naprej + 16 nazaj), s sinhroniziranim invertorjem in ponuja celovit nabor prestavnih razmerij v obeh smereh vožnje, za izbiro optimalne moči in varčevanje z gorivom.


TGF 7800 S - šasija ACTIOInovativna šasija ACTIOTM
Šasija ACTIOTM je zaščitena rešitev podjetja Antonio Carraro. Edinstvena inovacija omogoča bočno oscilacijo prednje osi traktorja in tako zagotavlja stabilnost in stalen oprijem.


Zapora diferencialaBočni reduktorji in zapora diferenciala
Traktor je opremljen s prednjimi in zadnjimi bočnimi reduktorji. Zapora diferenciala je hidravlična, možen pa je vklop sprednjega in zadnjega diferenciala ali le zadnjega diferenciala. Mogoč je tudi hidravlični izklop pogona na prednjih kolesih.

Zavore in sklopka
Delovne zavore traktorja so diskaste in so nameščene v oljni kopeli na prednji in zadnji osi. Zadnji zavori sta neodvisni. Vklop je hidravlično aktiviran.
Parkirna zavora je jermenskega tipa na gredi.

TGF 7800 S - volanVolan
Krmiljenje je hidravlično, s prioritetnim ventilom in poteka s pomočjo dveh dvosmernih hidravličnih cilindrov.

TGF 7800 S - kabina StalightKabina STARLIGHT je originalna, homologirana kabina Antonio Carraro. Je zaprtega tipa, postavljena na Silent Block (protivibracijski sistem) in omogoča odlično preglednost med delom s traktorjem. Ima vgrajeno številno opremo za delo in udobke, kot tudi prezračevalni sistem s klimatsko napravo. Na zahtevo kupca je opremljena s karbonskim filtrom zraka.

TGF 7800 S - kabina Protector SKabina PROTECTOR S je supernizka kabina Antonio Carraro. Višina traktorja s kabino Protector je le 174 cm. Kljub svoji kompaktnosti omogoča odlično preglednost med delom. Ker je namenjena posebej za delo v vinogradih in sadovljakih je opremljena z sistemom za ustvarjanje nadtlačne atmosfere znotraj kabine. Na ta način je uporabnik traktorja med delom zaščiten pred strupenimi škropivi in drugimi nečistočami.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

 
 
 
 
 


Facebook   Youtube