Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

AGROMEHANIKA d.d.
Hrastje 52a, 4000 Kranj
Telefon: 
(04) 237 13 00
E-pošta: sales@agromehanika.si

 
 
 

Traktorji Ergit S

 

Dokumenti

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Traktor TGF Ergit S

  Traktorji TGF 7800 serije S so nereverzibilni traktorji z večjimi zadnjimi kolesi. S prenovljenim dizajnom ponujajo uporabnikom tako atraktiven videz, kot večje delovno udobje. Poglavitne prednosti so nizko težišče, kompaktna struktura in večja zadnja kolesa.

  Več o produktu »
   
   
 • Traktor TRX/TX Ergit S

  Traktorji  TX 7800 in TRX 7800 Ergit S je nereverzibilni in reverzibilni, profesionalni traktorji, z štirimi enakimi kolesi. Odlikuje jih nizko težišče, okretnost in kompaktna zasnova. Traktorji imajo vgrajena sistema ACTIO in RGS. V svoji zasnovi imnosijo 100 letno znanje podjetja Antonio Carraro, kar je najboljša garancija za kakovost in zanesljivost.

  Več o produktu »
   
   
 • Traktor SX Ergit S

  Traktorji SX 7800 in SX 9400 serije  Ergit S so nereverzibilni, zglobni traktorji s štirimi enakimi kolesi. S prenovljenim dizajnom ponujajo uporabnikom tako atraktiven videz, kot večje delovno udobje. Zglobna šasija traktorju omogoča izjemno ozek kolotek in majhen radij obračanja. To omogoča delo v omejenih prostorih. Nizko težišče in enaka kolesa zagotavljajo stabilnost in dober opreijem traktorja v zahtevnih pogojih.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 


Facebook   Youtube