Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

AGROMEHANIKA d.d.
Hrastje 52a, 4000 Kranj
Telefon: 
(04) 237 13 00
E-pošta: sales@agromehanika.si

 
 
 

Traktorji AGT

Traktorji AGT sodijo v razred specializiranih kompaktnih traktorjev. Trenutno so na voljo traktorji z motorji med 30 in 60 KM. Na zahtevo kupca so traktorji AGT lahko opremljeni z zaščitno kabino, ki tako povečuje varnost uporabnika, kot tudi udobje med samim delom. Širok nabor dodatne delovne opreme omogoča vsestranskost uporabe in izredno prilagodljivost traktorjev AGT. Glavne prednosti traktorjev AGT so visoka kakovost, zanesljivo delovanje in ugodne cene.

 

Dokumenti

 
Razvrsti produkte po:
 
 • AGT 850/860

  Traktorji serije AGT 850/860 so namenjeni za različne zahteve s katerimi se srečujemo pri izvajanju kmetijskih, vrtnarskih in gozdarskih opravil, s pomočjo nekaterih tehničnih dodatkov pa jih je moč uporabiti tudi za komunalne dejavnosti.

  Več o produktu »
   
   
 • AGT 850/860 GORSKI

  Gorska izvedba serije AGT 850/860 je zaradi široke medosne razdalje in dobre ravnotežne lege ustvarjena za delo na strmih in težko dostopnih terenih, kjer bočni nakloni dosegajo 40° in več.

  Več o produktu »
   
   
 • AGT 850/860 GOZDARSKI

  V Agromehaniki vas poslušamo in se vedno trudimo najti najboljše možne rešitve, da bi zadostili vašim visokim zahtevam. S tem namenom smo ustvarili novo verzijo traktorja AGT 850/860 z gozdarsko opremo.

  Več o produktu »
   
   
 • AGT 835 TS

  AGT 835 TS je serija traktorjev s togo šasijo. Čvrsta in stabilna izvedba, vzdržljivost in zanesljivost so karakteristike, ki traktorju omogočajo dolgo življenjsko dobo in nizke stroške vzdrževanja. Širok nabor dodatne opreme pa vam omogoča, da traktor popolnoma prilagodite svojim potrebam.

  Več o produktu »
   
   
 • AGT 830/835 ZGLOBNI

  Serija traktorjev AGT 830/835 je namenjena in oblikovana za delo v vinogradih, sadovnjakih in na manjših kmetijah. Zglobna izvedba jim omogoča zelo majhen obračalni krog širine le 290 cm, kar omogoča izjemno okretnost in delo na ozkih in težko prehodnih terenih. Na izbiro sta dva Lombardinijeva motorja z močjo 19 kW (26 KM) in 28 kW (38 KM).

  Več o produktu »
   
   
 • AGT 835 GOZDARSKI

  Traktor AGT 835 gozdarske izvedbe je zglobni traktor z odprto kabino, ki je zavarovana z zaščitnimi mrežami, ravno tako je dodatno varovan tudi motor. Spredaj je na traktor nameščena tudi deska za les.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 


Facebook   Youtube