Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

AGROMEHANIKA d.d.
Hrastje 52a, 4000 Kranj
Telefon: 
(04) 237 13 00
E-pošta: sales@agromehanika.si

 
 
 

Nošene škropilnice AGS

 
Razvrsti produkte po:
 
 • AGS 1000-1200 EN H

  Nošene škropilnice AGS 1000-1200 EN H so profesionalni stroji, ki jih odlikujeta predvsem  sodobna tehnologija in robustna konstrukcija. S tem se uporabniku omogoča kakovostno škropljenje pri višjih hitrostih in obdelovanje večjih površin. Omenjene škropilnice izpolnjujejo stroge evropske standarde glede varovanja okolja in pravilnega načina škropljenja.

  Več o produktu »
   
   
 • AGS 400-1200 EN

  Nošene škropilnice AGS 400-1200 EN so sodobno zasnovani stroji, ki uporabniku omogočajo zanesljivo delovanje in optimalno porabo škropiv ter energije. Omenjene škropilnice izpolnjujejo stroge evropske standarde glede varovanja okolja in pravilnega načina škropljenja.

  Več o produktu »
   
   
 • AGS 200-400 EN/L

  Škropilnice AGS 200-400 EN/L so namenjene škropljenju manjših kmetijskih površin, parkov, golf in nogometnih igrišč. Zaradi lahke konstrukcije se lahko uporabljajo tudi na manjših traktorjih. Omenjene škropilnice izpolnjujejo stroge evropske standarde glede varovanja okolja in pravilnega načina škropljenja.

  Več o produktu »
   
   
 • AGS 200-800 E

  Škropilnice AGS 200-800 E so namenjene škropljenju manjših in srednje velikih kmetijskih površin. Zaradi lahke konstrukcije se lahko uporabljajo tudi na manjših traktorjih. Omenjene škropilnice ne vsebujejo rezervoarja za izpiranje, ki pa je po evropskih standardih obvezen, zato se teh škropilnic ne uporablja v vseh evropskih državah! Sestavni elementi teh škropilnic so kvalitetni in odporni na agresivna kemična sredstva. Zagotovljen je ekonomičen in pravilen način škropljenja.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 


Facebook   Youtube