Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

AGROMEHANIKA d.d.
Hrastje 52a, 4000 Kranj
Telefon: 
(04) 237 13 00
E-pošta: sales@agromehanika.si

 
 
 

Nošeni pršilniki AGP

 
Razvrsti produkte po:
 
 • AGP 200-500 EN (U)

  Vedno ostrejše zahteve po varovanju narave ter vedno večje zahteve po boljši kakovosti izdelkov narekujejo razvoj sodobnejših strojev za zaščito rastlin. Na tej osnovi je Agromehanika razvila novo družino pršilnikov, AGP 200-500 EN (U), ki zadovoljujejo najzahtevnejše standarde ter hkrati kmetu olajšajo celotni postopek zaščite rastlin.

  Več o produktu »
   
   
 • AGP 100-400 TEN (TN)

  Nošeni traktorski pršilnik AGP 100-400 TN (TEN), je sodoben stroj namenjen za zaščito sadovnjakov in vinogradov pred boleznimi in škodljivci. Stroj s svojo konstrukcijo omogoča optimalno porabo energije in škropiv, ki jih enakomerno nanesemo na rastline. Pršilnik smo zaradi kvalitetnejšega vodenja zraka opremili tudi s kovinskim obročem s katerim dosežemo večjo centričnost ventilatorja.

  Več o produktu »
   
   
 • AGP 100-440

  Družina nošenih traktorskih pršilnikov AGP 100-440, je namenjena za zaščito sadovnajkov in vinogradov pred boleznimi in škodljivci. Stroj s svojo konstrukcijo omogoča optimalno porabo energije in škropiv, ki jih enakomerno nanesemo na rastline, katere želimo zaščititi. Z ustrezno postavivijo posameznih sklopov pršilnike opremimo za manj zahtevne kupce, kakor tudi najzahtevnejše uporabnike.

  Več o produktu »
   
   
 • AGP 300-400 K

  Pršilnik je projektiran in konstruiran za nanos kemičnih sredstev v vodni raztopini, ki se običajno uporabljajo za kemično zaščito kmetijskih kultur v sadjarstvu in vinogradništvu. Pršilnik je po konstrukciji sorazmerno kratek, kar je še predvsem pomembno za delo z manjšimi traktorji v hribovitih terenih.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 


Facebook   Youtube