AGROMEHANIKA D.D.

Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v Sloveniji in širši Evropi. Že skoraj 50 let je Agromehanika sinonim za kvaliteto, zaupanje in razvoj – lastnosti, ki zadovoljijo številčne kmete kot tudi slovenska in tuja podjetja.

Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih in tako je danes Agromehanika ena večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v osrednji Evropi.  Večji del proizvodov je izvoženih v Evropo in Balkanske države. Vsako leto se prodaja širi tudi preko morja. Danes so naši proizvodi prodajani v več kot 30-ih državah po celem svetu, večinoma preko posrednikov. Naše posrednike lahko najdete po celi Evropi, v Aziji, Afriki in Avstraliji.

Škropilnice in pršilniki so vodilni proizvodi v našem podjetju. Dolgoletne izkušnje in kvalitetno znanje omogočata veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike kot tudi rezervnih delov. Razvojni oddelek zagotavlja visoko kvaliteto, konstanten napredek in nove latnosti.

Agromehanika ima tudi proizvodnjo kompaktnih traktorjev AGT od 30 – 60 KM. Traktorji AGT so posebej za strma področja, vinograde, sadovnjake. S posebno dodatno opremo so traktorji prirejeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela.

V Agromehaniki imamo svojo mrežo  prodajnih centrov po Sloveniji, eno v Bjelovaru na Hrvaškem in eno v Szegedu na Madžarskem. Poleg mehanizacije v naših centrih ponujamo tudi celotno paleto rezervnih delov svojih proizvodov in proizvodov drugih proizvajalcev.

Naša srednjeročna vizija in cilj sta, da postanemo vodilno podjetje kmetijske mehanizacije škropilne tehnike in kompaktnih traktorjev v srenji Evropi, povečati tržni delež v okviru skupnega evropskega trga, razširiti trg in ga povečati na druga čezoceanska področja.

Zakaj se odločiti za izdelke Agromehanika?

  • enostavna uporaba,
  • nizki stroški vzdrževanja,
  • visoka kvaliteta,
  • proizvodnja po najvišjih evropskih standardih.
 
 
 
 
 
 


Facebook   Youtube